Simplificati facturarea pentru Amazon SUA cu CyberInvoice.
 

Pricing
 • Am inceput de la o necesitate

  CyberAmz a construit singura platformă din România care te va ajuta sa automatizezi procesul de facturare pentru produsele vandute pe Amazon prin software. Soluția cea mai simplă pe care o utilizează mulți contabili este să creeze facturi manuale si introducerea facturilor in software de contabilitate poate genera o mare pierdere de timp. 

 • Facturăm clienților din Amazon?

  Raspunsul este DA si mai mult de atat, vei elimina munca de tip copy-paste. CyberInvoice te ajuta sa descarci toate facturile prin doar cateva click-uri. Cum functioneaza? Descarci din Amazon documentele necesare si CyberInvoice le va procesa automat,  odata ce tu le-ai incarcat.

  Daca doresti sa ai functii mai avansate pe partea de facture + gestiune, am lansat si posibilitatea de integrare cu Smart Bill.

 • Spune adio copy-paste pentru facturi

  Acum vei avea mai mult timp sa te concetrezi pe munca creativa sau cea care te face fericit. Task-urile repetive vor disparea in curand din toate domenile, iar automatizarea proceselor de lucru e viitorul. Contabilitatea trebuie sa fie mai simpla si prietenoasa pentru orice firma, dar si pentru clientii care doresc sa vada in timp real situatia finanicara a companiei.

Facturam clientii Amazon 

Singura platformă din România care îți rezolvă FACTUAREA simplu si rapid. 

Ai nevoie ca CyberAmz sa te ajute cu:

 • Facturezi clientii din Amazon

  Contabilitatea trebuie sa fie mai simpla si prietenoasa pentru firmele care vand produse pe Amazon si in special pentru contabili din zona comertului online.

 • Integrare Smart Bill 

  Toate facturile pentru Amazon pot fi create direct in Smart Bill prin CyberAmz 

 • CyberAmz - Smart Bill - Saga

  Posibilitatea de descarcare a stocului din Smart Bill in Saga este foarte simplu si asa toate facturile + stocul, inclusiv retururile pot fi introduse prin cateva click-uri direct in programul de contabilitate.

Pachete

Free

FREE

 • Company: 1
 • Invoice: 100